top of page
metrostation.jpg

ACADEMY WORDEN?

Wilt u of uw initiatief aan de slag met het metrolijn concept van Smart Makers Academy? Dan kunt u zich aanmelden als Smart Makers Academy. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar uw initiatief aan moet voldoen, bent u een publiek-private samenwerking, technohub of Smart Industry fieldlab dan voldoet u hier doorgaans aan.

Een initiatief kan Smart Makers Academy worden als:

  • De activiteiten van het initiatief bijdragen aan de skills ontwikkeling van digitale technologie voor (mkb) bedrijven in technische sectoren.
     

  • U een technohub, fieldlab of publiek-private samenwerking bent en/of u geen primair commercieel doel nastreeft zoals het verzorgen van commerciële opleidingen. *
     

  • Het initiatief een netwerk heeft van technische (mkb) bedrijven met medewerkers in de hoofddoelgroep (tot MBO4+ opgeleid).
     

  • Het initiatief over voldoende uitvoeringscapaciteit en financiële middelen beschikt om de beoogde trajecten te kunnen uitvoeren.

* Twijfelt u, neem dan vooral contact op. (Commerciële) aanbieders en opleiders kunnen hun aanbod wel beschikbaar maken via de metrokaarten van bestaande Smart Makers Academies. 

Contactformulier

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat uw initiatief moet voldoen aan de bovengestelde voorwaarde om een Smart Makers Academy te kunnen worden. Twijfelt u? Neem dan vooral contact op via onderstaand formulier en we bespreken graag de mogelijkheden.

Dank, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page