top of page

EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET ONTWIKKELEN VAN SKILLS-PROGRAMMA’S

De inmiddels 42 Smart Industry Fieldlabs in Nederland ontwikkelen met elkaar dagelijks nieuwe toegepaste innovatieve en technologische kennis. Kennis die hard nodig is voor het realiseren van de Smart Industry revolutie in Nederland, maar ook daarbuiten. De (veelal koploper) bedrijven die participeren, hebben zich verenigd in een fieldlab en het initiatief genomen om deze kennis te ontwikkelen en vervolgens te delen.


Het handboek voor een leven lang leren is een pragmatische handleiding ten behoeve van een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Een doelmatig handvest om inspiratie uit op te doen, of als steunpilaar om te komen tot LLO-programma’s. Het levert een model, waarmee je je LLO-activiteiten kunt bepalen en kunt komen tot nieuwe vormen van LLO- programma’s.


Ook de Makathons van Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone zijn onderdeel van een Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens een Makathon word je continue uitgedaagd en leer je van de workshops en van elkaar. ‘Het doel van een Makathon is om een product te realiseren op basis van een aangegeven probleem. Een leuke manier om (te leren) en in een team te werken! Dit leidt altijd tot nieuwe inzichten en soms zelfs tot nieuwe businessmodellen.’


10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page