top of page

SMART MAKERS ACADEMY

DIGILAB | REGIO FOODVALLEY

Smart Makers Academy DigiLab is een samenwerking van DigiLab Regio Foodvalley, Oceanz 3D Printing en het Makerslab. Samen ontwikkelen zij voor maakbedrijven in de Regio Foodvalley innovatieve (metro)leerlijnen om de digitalisering van maakbedrijven in de regio te versnellen zoals de metrolijn kansen voor 3D printing.

technohubketenintegratie.png

Meld je aan voor het leer en innovatietraject

DE KANSEN VAN 3D PRINTING

Wil jij weten welke mogelijkheden 3D-printen kan bieden voor jouw bedrijf? In 7 praktische workshops van 2 tot 4 uur ontwikkel je kennis van de verschillende 3D-printprocessen, materialen ontwerpmogelijkheden, materialen, mogelijkheden voor scanning en nabewerking van ontwerpen.In de maaksessie ga je zelf aan de slag om aan de hand van je eigen casus een object te ontwerpen, printen en nabewerken.

Kosten voor deelname aan deze metrolijn zijn 1250 euro exclusief btw, in veel gevallen kunt u deze kosten declareren bij uw opleidingsfonds. Raadpleeg voor de mogelijkheden in regio Foodvalley ook het leerwerkloket in de regio https://foodvalley.leerwerkloket.nl.

Het is gelukt. Je hebt je ingeschreven voor de metrolijn 'De kansen van 3D printen in de regio Foodvalley' De eerste sessie start op 1 november. Binnenkort ontvang je meer informatie!

Aanmelden
bottom of page