top of page

SMART MAKERS ACADEMY

DIGILAB | REGIO FOODVALLEY

Smart Makers Academy DigiLab is een samenwerking van DigiLab Regio Foodvalley, Oceanz 3D Printing en het Makerslab. Samen ontwikkelen zij voor maakbedrijven in de Regio Foodvalley innovatieve (metro)leerlijnen om de digitalisering van maakbedrijven in de regio te versnellen zoals de metrolijn kansen voor 3D printing.

technohubketenintegratie.png
metrokaart_foodvalley.png

Leer- en innovatietraject

DE KANSEN VAN 3D PRINTING

Wil je weten welke mogelijkheden 3D printen biedt binnen jouw bedrijf? Meld je dan aan voor deze unieke laagdrempelige en praktijkgerichte leerlijn 3D printen in regio FoodValley.

In 7 praktische workshops van 2 uur maak je kennis met de volledige scope van 3D printen, van ontwerp tot productie. Tussen de workshops krijg je online content aangeboden ter verdieping die je kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt. Na afloop ben je in staat om zelfstandig de business case van 3D printen voor jouw bedrijf te bepalen. Pak je kans, ontwikkel jouw 3D print skills en zet nu jouw eerste innovatiestappen op weg naar de toekomst.

Voor

ENGINEERS, PRODUCTIEMANAGERS EN WERKVOORBEREIDERS

Wanneer

START OP 1 NOVEMBER

Kosten

Kosten voor deelname aan deze metrolijn zijn 1250 euro exclusief btw, in veel gevallen kunt u deze kosten declareren bij uw opleidingsfonds. Raadpleeg voor de mogelijkheden in regio Foodvalley ook het leerwerkloket in de regio https://foodvalley.leerwerkloket.nl.

Nieuws en updates

Aan de slag bij het Digilab Foodvalley

bottom of page