top of page

SMART MAKERS ACADEMY

BOUWLAB | HAARLEM

Smart Makers Academy Bouwlab R&Do in Haarlem is een publiek private samenwerking tussen het Smart Industry Fieldlab Bouwlab R&Do, Bouwend Nederland, ROC Nova College, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool InHolland, Capacity Booster Next Gen en European Digital Hub Noordwest. Deze Smart Makers Academy richt zich op het bijbrengen van digitale en technologische vaardigheden van werknemers uit de gehele bouwketen.

technohubketenintegratie.png

LEER- EN INNOVATIETRAJECT

WERKEN AAN EEN LERENDE ORGANISATIE IN ÉÉN DAG

In één dag nemen we je mee in de componenten van een lerende organisatie. Je gaat aan de slag met het vormgeven van een leerplan voor jouw organisatie. Na de eendaagse kun je tegen meerkosten gebruikmaken van persoonlijke begeleiding binnen je eigen bedrijf om werk te maken van een lerende organisatie.

Voor

TEAMLEIDERS EN HRM

Wanneer

DONDERDAG 25 APRIL 09:00 - 17:00

Kosten

De kosten zijn €750,- per deelnemer.

Aan de slag in    
praktijkgerichte stations

3

1

De 'why' en waarde van een lerende organisatie

In één dag nemen we je mee in de componenten van een lerende organisatie. In deze bijeenkomst behandelen we waarom een lerende organisatie van belang is en wat het jouw bedrijf kan opleveren als je dit goed inricht.

Wanneer
Type

25 april 2024

Hoe lang

09:00

WORKSHOP

Waar

UUR

2

3D Makers Zone Haarlem

2

De 'how' van een lerende organisatie

In één dag nemen we je mee in de componenten van een lerende organisatie. In deze bijeenkomst behandelen we, hoe werkt leren?, hoe maak je leren leuk? en hoe leer je van je werk?

Wanneer
Type

25 april 2024

Hoe lang

09:00

WORKSHOP

Waar

UUR

2

3D Makers Zone Haarlem

3

Omgaan met generatie Z

De jongste generatie medewerkers – ‘Gen Z’ – stelt nieuwe eisen aan werk. Persoonlijke groei, jezelf zijn, gelijkwaardigheid. En: impact hebben. Hoe speel je als begeleider in op deze behoeften? Hoe zorg je dat jonge talenten zich thuis (blijven) voelen in jouw bedrijf

Wanneer
Type

25 april 2024

Hoe lang

09:00

WORKSHOP

Waar

UUR

2

3D Makers Zone Haarlem

bottom of page