top of page

SMART MAKERS ACADEMY

BOUWLAB | HAARLEM

Smart Makers Academy Bouwlab R&Do in Haarlem is een publiek private samenwerking tussen het Smart Industry Fieldlab Bouwlab R&Do, Bouwend Nederland, ROC Nova College, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool InHolland, Capacity Booster Next Gen en European Digital Hub Noordwest. Deze Smart Makers Academy richt zich op het bijbrengen van digitale en technologische vaardigheden van werknemers uit de gehele bouwketen.

technohubketenintegratie.png

LEER- EN INNOVATIETRAJECT

WERKEN AAN EEN LERENDE ORGANISATIE IN ÉÉN DAG

Stel je voor: je werkt in een team waarin iedereen actief bijdraagt aan verbeteringen en innovatie. In plaats van weerstand tegen nieuwe werkwijzen, denken je teamleden hierover mee. Werknemers dragen zelf actief ideeën aan om het bedrijf en zichzelf verder te ontwikkelen. Samen breng je de organisatie naar een hoger niveau.

Dat is hoe een lerende organisatie eruitziet. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? BouwLab R&Do vertelt je er alles over in de eendaagse van de Smart Makers Academy. Tijdens de volledig verzorgde cursus op 25 april laten we je zien hoe je een lerende organisatie vormgeeft en een leerplan opstelt dat past bij jouw bedrijf. Na deze dag kun je zelfs kiezen voor persoonlijke begeleiding om de implementatie binnen jouw organisatie te versterken.

Voor

TEAMLEIDERS EN HRM

Wanneer

DONDERDAG 25 APRIL 13:30 - 16:30

Kosten

De kosten zijn € 25,- per deelnemer.

Aan de slag in    
praktijkgerichte stations

2

1

Lerende organisatie

Stel je voor: je werkt in een team waarin iedereen actief bijdraagt aan verbeteringen en innovatie. In plaats van weerstand tegen nieuwe werkwijzen, denken je teamleden hierover mee. Werknemers dragen zelf actief ideeën aan om het bedrijf en zichzelf verder te ontwikkelen. Samen breng je de organisatie naar een hoger niveau.

Dat is hoe een lerende organisatie eruitziet. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? BouwLab R&Do vertelt je er alles over in de eendaagse van de Smart Makers Academy. Tijdens de volledig verzorgde cursusdag op 25 april laten we je zien hoe je een lerende organisatie vormgeeft en een leerplan opstelt dat past bij jouw bedrijf. Na deze dag kun je zelfs kiezen voor persoonlijke begeleiding om de implementatie binnen jouw organisatie te versterken.

Wat maakt een lerende organisatie zo belangrijk? Het gaat niet alleen om individuele ontwikkeling, maar om een gedeelde visie waarbij elke medewerker bijdraagt aan de vooruitgang. We gaan dieper in op dit aspect tijdens de cursusdag en leggen uit waarom een lerende organisatie essentieel is voor succes op lange termijn. Met behulp van 'De acht veranderstappen van Kotter' krijg je praktische handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Ook zoomen we in op de nieuwste generatie werknemers: Generatie Z. Zij brengen nieuwe ideeën en perspectieven met zich mee. Hoe betrek je hen bij jouw lerende organisatie? Meesterverteller en auteur Jos Ahlers sluit de dag af met dit verhaal, met een knipoog en de nodige portie humor. Maak gebruik van zijn tips en leer hoe je deze generatie beter kunt bereiken en betrekken bij de ontwikkeling van jouw organisatie.

Wil jij ook investeren in de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf? Doe dan mee met onze cursusdag en maak van jouw organisatie een lerende organisatie!

Wanneer
Type

25 april 2024

Hoe lang

09:00

WORKSHOP

Waar

UUR

8

3D Makers Zone Haarlem

2

Aan de slag met een lerende organisatie in je bedrijf

Na de intensieve eendaagse ervaring bieden we de mogelijkheid om tegen meerkosten gebruik te maken van persoonlijke begeleiding binnen jouw bedrijf, waardoor je daadwerkelijk stappen kunt zetten richting een lerende organisatie. Deze gepersonaliseerde ondersteuning helpt je om de opgedane kennis om te zetten in concrete acties en duurzame verandering binnen jouw organisatie te realiseren.

Wanneer
Type

Optioneel en in overleg

Hoe lang

WORKSHOP

Waar

UUR

In eigen bedrijf

bottom of page