top of page

SMART MAKERS ACADEMY

NOORDELIJK FLEVOLAND

De bedrijven aangesloten bij het Innovatiecluster Noordoostpolder, allen gevestigd in Noordelijk Flevoland zijn zich bewust van het menselijk kapitaal. In de bedrijven. Door samen op te trekken wordt de leercultuur nog meer een speerpunt met als doel een aantrekkelijk werkgever te zijn. Hiermee onderschrijven de bedrijven dat samenwerking en aantrekkelijk werkgeverschap essentieel is en dat daarmee de ontwikkeling binnen de bedrijven continue door kan gaan.

technohubketenintegratie.png

LEER- EN INNOVATIETRAJECT

HOE KAN IK MIJ ONTWIKKELEN IN MIJN WERK

Werk aan je eigen ontwikkeling en toekomstbestendigheid binnen de maakindustrie. Je krijgt inzicht in de leercultuur in jouw bedrijf, hoe toekomstbestendig je bent, hoe en jij je verder kan ontwikkelen en hoe je het gesprek voert met je teamleider voor werken aan je eigen ontwikkeling.

4 juli is de startbijeenkomst voor HR en directie, vervolgens zullen de definitieve data voor deze lijn gepland worden mede op basis van het aantal aanmeldingen.

Voor

MEDEWERKERS VAN MAAKBEDRIJVEN

Wanneer

Start september 2024

Kosten

Voor leden en vrienden van het InnovatieCluster Noordoostpolder, FME en Metaalunie worden de kosten vergoed door Skills4Skills. Bent u geen lid van een van deze organisaties of weet u het niet zeker, meld u dan gerust aan we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken, u zit nergens aan vast.

Aan de slag in    
praktijkgerichte stations

4

1

Het waarom en waarde van de leercultuur voor mijn bedrijf

Tijdens deze kantinebijeenkomst zetten we missie en visie van ons bedrijf uiteen, en lichten we toe waarom het essentieel is om te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven met de laatste technologische en sociale ontwikkelingen. Verkrijg inzicht in hoe we samen deze doelen kunnen bereiken en zorg ervoor dat iedereen aan boord is met dezelfde informatie en vooruit gaat in dezelfde richting. We streven naar een gedeelde betrokkenheid bij voortdurende verbetering en kennisgroei, die ons allemaal ten goede zal komen

Wanneer
Type

September

Hoe lang

In eigen bedrijf

Waar

UUR

2

In eigen bedrijf

2

Hoe toekomstbestendig ben ik

Deze workshop is speciaal ontworpen voor jou, als medewerker in de maakindustrie, om te reflecteren op je eigen toekomstbestendigheid. We zullen aspecten bespreken zoals aanpassingsvermogen, het leren van nieuwe vaardigheden, en het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in je carrière. Ontdek hoe je door flexibel en leergierig te zijn, jezelf kunt verzekeren van een relevante en waardevolle positie in een snel evoluerende sector.

Wanneer
Type

Oktiober

Hoe lang

In eigen bedrijf

Waar

UUR

2

In eigen bedrijf

3

Hoe kan ik mijzelf ontwikkelen in mijn werk

Deze workshop is gericht op jouw persoonlijke groei binnen de maakindustrie. Je leert over verschillende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, zoals het bijwonen van vakbeurzen, deelnemen aan workshops, en het belang van netwerken. We zullen verkennen wat jou motiveert en hoe je kunt profiteren van hulpmiddelen en netwerken, zoals de 'Zetters' community, om je vaardigheden en kennis uit te breiden, waardoor je een waardevoller lid van je team wordt.

Wanneer
Type

November

Hoe lang

In eigen bedrijf

Waar

UUR

2

In eigen bedrijf

4

Een persoonlijk ontwikkelplan opstellen

In deze workshop krijg je de gelegenheid om samen met je teamleider een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Deze sessie is gericht op het creëren van een helder, haalbaar plan om je carrièredoelen te bereiken. Je leert hoe je realistische doelen kunt stellen en stappen kunt ondernemen om deze te bereiken, met de steun en begeleiding van je teamleider. Dit plan zal je helpen om je loopbaan in de maakindustrie doelgericht en succesvol te sturen.

Wanneer
Type

December - Januari

Hoe lang

In eigen bedrijf

Waar

UUR

4

In eigen bedrijf

bottom of page