top of page

LEER EN INNOVATIETRAJECT

SUCCESVOL SAMENWERKEN IN DE KETEN

Wat

Om te ontdekken welke aspecten bij ketenintegratie belangrijk zijn, nemen we je mee om op een interactieve manier de mechanismen van ketenintegratie te ervaren. Dit onderbouwd met zowel bedrijfskundige facetten als met praktijkvoorbeelden. De Metrolijn 'Succesvol samenwerken in de Keten' bestaat uit drie stations/dagdelen van elk 4 uur.

Voor

DIRECTIE EN BESLISSERS

3

Aan de slag in
praktijkgerichte
stations

1

WAT IS KETENINTEGRATIE

Wat

Maak kennis met het begrip ketenintegratie, de thema's van ketenintegratie en het ideaalbeeld. Daarnaast behandelen we de principes en valkuilen van de integrale kostprijs bij ketenintegratie en welke besparingen mogelijk zijn.

Duur

4 UUR

2

AAN DE SLAG MET HET SIMULATIESPEL

Wat

Je gaat aan de slag met een interactief spel waarmee u beleeft en ervaart wat de principes van ketenintegratie zijn.

Duur

4 UUR

3

VOORWAARDEN VOOR SUCCESVOLLE KETENSAMENWERKING

Wat

Welke invloed hebben technologie, maakbaarheid en logistiek? Hoe past Smart Industry in ketenintegratie en digitaliseren van informatie in de keten. Welke kaders voor succesvol samenwerken zijn er en wat betekent dit voor uw medewerkers?

Duur

4 UUR

aanbieders

KETENINTEGRATIE | NEDERLAND

Wij creëren een doorbraak in de Nederlandse Maakindustrie op de wijze waarop bedrijven samenwerken in de keten! De Smart Makers Academy Ketenintegratie is een initiatief van SpartnerS organisatieadvies. De training is ontwikkeld met een Technohubsubsidie van A+O Metalektro door kennisdrager SpartnerS organisatieadvies samen met Made by Driessen en het SUMMA college.

bottom of page