top of page

LEER EN INNOVATIETRAJECT

WERKEN AAN EEN LERENDE ORGANISATIE

Wat

In een serie van 4 stations neemt Smart Industry je mee in de componenten van een lerende organisatie. Je gaat aan de slag met het vormgeven van een leerplan voor jouw organisatie.

Voor

TEAMLEIDERS EN HR

5

Aan de slag in
praktijkgerichte
stations

2

STARTBIJEENKOMST - DE WHY VAN LERENDE ORGANISATIES

Wat

In een serie van 4 stations neemt Smart Industry je mee in de componenten van een lerende organisatie. In deze bijeenkomst behandelen we, hoe werkt leren?, hoe maak je leren leuk? en hoe leer je van je werk?

Duur

2.5 UUR

3

TEAMONTWIKKELING EN SAMENWERKEN

Wat

Je gaat je eigen online omgeving verkennen en inrichten

Duur

2.5 UUR

4

HAAL KENNIS VAN BUITEN NAAR BINNEN

Wat

In deze bijeenkomst behandelen we, hoe haal je relevante kennis naar binnen in je bedrijf, hoe deel je kennis?

Duur

2.5 UUR

5

DE SLEUTELROL VAN LEIDERSCHAP

Wat

In deze bijeenkomst behandelen we, hoe toon je leiderschap gericht op ontwikkeling en hoe creëer je ruimte en veiligheid voor ontwikkeling?

Duur

2.5 UUR

6

AAN HET WERK MET GENERATIE Z

Wat

De jongste generatie medewerkers – ‘Gen Z’ – stelt nieuwe eisen aan werk. Persoonlijke groei, jezelf zijn, gelijkwaardigheid. En: impact hebben. Hoe speel je als begeleider in op deze behoeften? Hoe zorg je dat jonge talenten zich thuis (blijven) voelen in jouw bedrijf

Duur

2.5 UUR

aanbieders

3D MAKERS ZONE | HAARLEM

Smart Makers Academy 3D Makers Zone in Haarlem is een publiek-private samenwerking tussen Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone, ROC Nova College, Hogeschool Inholland, Hogeschool van Amsterdam, Capacity Booster Next Gen en European Digital Hub Noordwest

bottom of page