top of page

Bruisende kick-off van de Smart Makers Academy

Bijgewerkt op: 11 okt. 2022


Tijdens het drukbezochte 3-daagse Taste the Future event lanceerde Smart Makers Academy haar nieuwe Metrolijnen. Het event vond plaats in de inspirerende omgeving van het Fieldlab 3D Makers Zone in Haarlem. Naast online talkshows en TechTalks stond de industriële hal bomvol live future technology workshops waar je de technologie van morgen letterlijk kon proeven, proberen en aanraken. Bezoekers konden een eigen hologram maken, zelf aan de slag met VR/AR brillen, programmeerden robots met A.I., zagen hoe je met de robotarm levensgroot kunt 3D-printen en vonden in de escaperoom de weg naar duurzame energie!


Mind the skills gap - Stap aan boord van de Smart Makers Academy Metrolijn Het doel van Taste the Future is om zo’n groot mogelijke doelgroep te interesseren in nieuwe technologieën als Blockchain, 3D-Printing, AR/VR, AI, Internet of Things, 3D-printing, Cyber Security, Robotica en meer. Van docenten, medewerkers van mkb bedrijven tot iedereen die up-to-date wil zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen voor werk en onderwijs van morgen. Smaakt één of meerdere technologieën tijdens het Taste the Future event naar meer? En wil je investeren in nieuwe technologische kennis en skills? Dan stap je januari 2022 aan boord van één van de nieuwe Smart Makers Academy Metrolijnen en leer je alles over deze ontwikkelingen in diverse on- en offline sessies.


NIEUW! SMART MAKERS ACADEMY METROLIJNEN MKB 2022


Investeren in nieuwe technologische kennis en skills loont De grote uitdaging van de komende jaren is om ondanks het tekort aan werknemers, de ontgroening en vergrijzing voldoende en kwalitatief personeel in te kunnen zetten. Want we werken langer en de inhoud en aard van het werk verandert voortdurend. Hierdoor hebben we nieuwe technologische kennis en vaardigheden nodig. Met de Metrolijnen van Smart Makers Academy investeer je in duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en houd je ze betrokken, gemotiveerd en productief. Zo bereid je je organisatie en medewerkers voor op de toekomst.


Er zijn meer slimme makers nodig in alle branches Elk bedrijf heeft Smart Makers nodig. Medewerkers die mee kunnen bewegen met technologische vooruitgang en deze kunnen vertalen naar concrete toepassingen in hun eigen bedrijf en beroepspraktijk. Een Smart Maker bezit kennis en vaardigheden van nieuwe technologie en ontwikkelt 21st century skills zoals creativiteit, multidisciplinair samenwerken, kritisch denken en communiceren. Hoe zorg je voor de bijscholing en talentontwikkeling van je medewerkers en docenten in de digitale skills van morgen? De Smart Makers Academy biedt een Metrolijn-concept van nanoleren waarbij skills ontwikkeling en leren niet alleen eenvoudig en overzichtelijk is, maar vooral leuk!


Niet terug in de schoolbanken, maar nanoleren met de Metrolijn Smart Makers Academy biedt met haar unieke Metrolijn-concept een nieuwe vorm van talentontwikkeling aan: nanoleren. Geen uitgebreide trajecten, avondschool of terug in de schoolbanken. Maar in slechts twee uur per week ontwikkel je dicht op de praktijk de juiste kennis en vaardigheden. Zo worden managers, medewerkers en docenten snel en effectief opgeleid tot Smart Makers. Samen met tech specialisten en young professionals kan deze kennis direct worden vertaald tot concrete innovaties in de praktijk.


Interesse in deelname, tickets of meer informatie over de nieuwe Metrolijnen? Ga naar: https://www.smartmakersacademy.nl

8 oktober werden tijdens het Taste the Future event de nieuwe SMA Metrolijnen voor januari 2022 gelanceerd.
8 oktober werden tijdens het Taste the Future event de nieuwe SMA Metrolijnen voor januari 2022 gelanceerd.

4 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page