top of page

C THE FUTURE : TWEEDAAGS EVENT OVER CIRCULARITEIT, INNOVATIE, DIGITALISERING EN SKILLS

Haarlem loopt voorop als innovatieve, digitale en circulaire regio. Stad, regio en ondernemers staan voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoudt jouw bedrijf of jij je tot deze uitdagingen? Hoe werk je aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen? Wat doet jouw bedrijf al en hoe kunnen jouw producten, adviezen en diensten deze regio inspireren? En welke skills en mensen heb je daar eigenlijk voor nodig?


Bedrijvendag C the Future

De 3D Makers Zone, BouwlabR&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem bundelen dit jaar hun krachten voor een groots en inspirerend event: C the Future. Werk jij in de bouw, metaalelektro, het onderwijs of in een mkb bedrijf? Ben je eigenaar, projectleider, werknemer en wil je meer weten over hoe digitalisering jou kan helpen een stand te zetten om meer circulair, duurzaam en effectief te werken?

Kom dan naar C the Future op vrijdag 6 oktober. Dè dag voor het bedrijfsleven. Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en sprekers zoals filosoof Martijn Aslander is dit hèt event waar je met je collega’s bij wilt zijn.


WAT: BEDRIJVENDAG C the Future

WANNEER: 6 OKTOBER 2023

WAAR: C-DISTRICT | OUDEWEG 91-95 | HAARLEM

KOSTEN: € 20,-

INSCHRIJVEN: WWW.CTHEFUTURE.NLPublieksevent C the Future

Op zaterdag 7 oktober is het c the future event van 10:00 tot 17:00 uur geopend voor bewoners en geïnteresseerden uit Haarlem en omgeving. Naast de 3DMakers Zone en Bouwlab living lab zullen innovatieve MAAKers in meer dan 30 units op het terrein hun deuren openen. Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zullen aanwezig zijn. De zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staat. Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen.

65 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page