top of page

Netwerkbijeenkomst Industrie 5.0 (12-10)

Bijgewerkt op: 29 sep. 2023

Op donderdag 12 oktober van 14:00 tot 17:00 organiseren de HAN, Saxion, TNO en Universiteit Twente op de HAN Campus Arnhem een netwerkbijeenkomst rond het creëren van een duurzame, mensgerichte  Smart Industry (Industrie 5.0). Namens de Smart Makers Academy geeft Tim van der Voord een interactieve workshop over de do's en don'ts van nanoleren.


Momenteel zien we veel veranderingen in de maakindustrie op het gebied van technologische innovatie, veranderende beroepsbevolking en inrichting van werk/banen. Dit brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Hoe kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je nieuwe technologische mogelijkheden optimaal kunt benutten? Hoe zorg je ervoor dat vakmensen en medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden hiervoor? Hoe kun je dit als organisatie goed inrichten en ondersteunen, zodat het productieproces efficiënter wordt?


Interactieve sessies en praktijkvoorbeelden Het doel van deze middag is onderling kennis uit te wisselen. Deelnemers maken kennis met de principes en praktijken van Industrie 5.0 en leren over het ontwerpen en implementeren van een duurzame, mensgerichte, agile Smart Industry. De bijeenkomst zal bestaan uit presentaties en rondetafels van de HAN, UT en Saxion, interactieve sessies en praktijkvoorbeelden, waarbij de deelnemers de kans krijgen om hun eigen ideeën en uitdagingen te delen en te bespreken.


Inzicht en praktische tools

De middag zal worden geleid door experts uit verschillende vakgebieden, waaronder duurzaamheid, mensgericht ontwerp, agile werken en Smart Industry. Na afloop van de sessies heb je een beter begrip van de principes en praktijken van Industrie 5.0 en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw eigen organisatie. Je krijgt bovendien praktische handvatten en tools om aan de slag te gaan met het creëren van een duurzame, mensgerichte, agile Smart Industry.21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page