top of page

Ontdek de kansen van Robotica in Haarlem

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023

ACTIE! De eerste 10 bedrijven kunnen geheel kosteloos deelnemen, wees er snel bij!


3 stations voor: werkvoorbereiders en projectleiders, regio Haarlem, start op: woensdagmiddag 6 december 2023, kosten zijn 450 eur excl btw.


Binnen enkele weken kun je jezelf al verdiepen in de wereld van robots. Onze inspiratie workshops robotics bieden je de kans om drie middagen lang met ons aan de slag te gaan. Samen gaan we ontdekken waar de uitdagingen en mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van robotisering liggen. We laten zien hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt maken.

Robots zijn niet langer de toekomst; ze zijn het nieuwe normaal. Het is tijd voor jouw bedrijf om de mogelijkheden te verkennen. Als je binnen de maakindustrie werkt en wilt begrijpen hoe robotisering jouw bedrijf naar een nieuwe hoogte kan tillen, dan zijn deze workshops de oplossing voor jou!


Wat kun je verwachten tijdens de drie stations robotics?

  • Verkenning van het robotlandschap: We introduceren je in de wereld van robots binnen verschillende toepassingsgebieden en laten zien wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

  • Praktische demonstraties: Je krijgt de kans om te zien en te ervaren welke vormen van robotisering bij de 3D Makers Zone al worden toegepast via live demo's.

  • Inzichten van experts: Onze deskundige sprekers en partners delen hun ervaringen over het succesvol implementeren van robots in hun bedrijfsprocessen en laten je zien welke investeringen en vaardigheden hiervoor nodig zijn.

  • Persoonlijke begeleiding: Je gaat in een kleine setting met andere bedrijven aan de slag om jouw eigen plan van aanpak te ontwikkelen. Onze experts bieden feedback en begeleiding, zodat je de eerste stappen kunt zetten richting robotisering.

De start van deze metrolijn is op 6 december 23. Station 2: 17 januari 24 en Stations 3: 28 februari 24

Wij begrijpen dat robotisering een grote stap kan zijn, maar de voordelen zijn aanzienlijk. Het is nu een uitgelezen moment om te onderzoeken hoe jouw bedrijf waardevolle vooruitgang in de maakindustrie kan realiseren. Wacht niet langer om de kracht van robotica te omarmen!

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van robotisering te verkennen en bij te dragen aan de groei van uw bedrijf in de toekomstige maakindustrie. Heb je vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Plaats: 3D Makers Zone | Haarlem Data: woensdag 06 december 2023, woensdag 17 januari 2024 en woensdag 28 februari 2024 3 stations voor: werkvoorbereiders / projectleiders Kosten: 450 excl btw, de eerste 10 bedrijven mogen kosteloos deelnemen!48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page