top of page

Ontdek vanaf 4 april de kansen van 3D printing bij TechnoHUB Woerden en Digilab regio Foodvalley

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023


Wil jij weten welke mogelijkheden 3D-printen kan bieden voor jouw bedrijf? Op 4 april start het unieke leertraject Kansen van 3D printen bij TechnoHUB in Woerden en Digilab regio Foodvalley. Het traject is speciaal ontworpen voor engineers, productiemanagers en werkvoorbereiders die actief zijn in de maakindustrie en die meer willen weten over de toepassingsmogelijkheden van 3D printen.


Ontdek de kansen van 3d printen in 7 korte krachtige sessies Via zeven praktische sessies van 2 uur maak je kennis met de volledige scope van 3D printen: van ontwerp tot productie. Na afloop ben je in staat om zelfstandig een business case van 3D printen op te zetten en kansen op dit gebied te benutten. “3D printen biedt volop kansen en maakt het verschil in elk productieproces. Het resultaat? Kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit. Met deze leerlijn geven we praktische tips en zorgen we dat je voorbereid bent op de toekomst”, aldus Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D Printing.


Vervolg op eerder traject bij Smart Makers Academy 3D Makers Zone

Van december tot maart hebben al 14 deelnemers deelgenomen aan de leerlijn bij de 3D Makers Zone in Haarlem. "Het heeft echt inzicht gegeven in wat er wel en niet kan met 3D printing. Ik weet beter welke vragen te stellen aan leveranciers. Je hebt het er ook over. Collega’s worden enthousiast", aldus Thijs van JASA Packaging Solutions. De nieuwe trajecten starten vanaf 4 april bij Technohub in Woerden en Digilab regio Foodvalley in Ede. De eerste sessie van het traject zal plaatsvinden in de unieke en contextrijke omgeving van de 3D Makers Zone.Ontwikkeld door innovators in de maakindustrie op 3D printing Volgens het concept van Smart Makers Academy ontwikkelden dé innovators op 3D printen in de maakindustrie: DigiLab Regio Foodvalley, Oceanz 3D Printing, 3D Makers Zone, Nova College Beverwijk en het Makerslab Ede samen de innovatieve leerlijn Kansen van 3D printen. Verschillende partners uit de metaalsector, waaronder FME, Koninklijke Metaaluni, Smart Industrie, A+O Metalektro en OOM ondersteunen het initiatief. Dankzij de steun van diverse partners is het traject kosteloos te volgen.

Bekrachtiging samenwerking Digilab regio foodvalley De samenwerking van DigiLAB, Oceanz en Makerslab in regio FoodValley werd bekrachtigd op donderdag 23 maart door Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D Printing (links), Joop Hazeleger (rechts) programmamanager DigiLab Regio Foodvalley en Niels van Huenen, Instructeur Makerslab. “Met dit traject zorgen we voor een innovatieve boost op het gebied van 3D printen in de regio Foodvalley. De deelnemers ontwikkelen exclusieve skills en zetten hiermee hun eerste innovatieve stappen.”, vertelt Joop Hazeleger, programmamanager DigiLab.

64 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page