top of page

Nieuwe academie ketenintegratie!

Vandaag verwelkomen we een nieuwe academy: Smart Makers Academy Ketenintegratie. Een initiatief van SpartnerS organisatieadvies, Mady by Driessen en het Summa College. De eerste metrolijn succesvol samenwerken in de keten is ontwikkeld met een Technohubsubsidie van A+O Metalektro. De metrolijn start 22 maart in regio Zuid-Holland/Utrecht en 10 mei in regio Brainport en is voor een aantal bedrijven kostenloos te volgen!

Waarom ketenintegratie

Met de Technohub en Smart Makers Academy Ketenintegratie willen we een echte doorbraak creëren. Met enerzijds het doel om efficiënter te produceren, sneller te kunnen reageren op veranderingen in de markt en continu gebruik te maken van de modernste technologieën. En anderzijds met het doel het verhogen van de arbeidszekerheid in onzekere tijden en het geven van een impuls aan de inzetbaarheid & persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in de branche.


In de metrolijn succesvol samenwerken in de keten kun je ontdekken welke aspecten bij ketenintegratie belangrijk zijn. Je wordt op een interactieve manier meegenomen in de mechanismen van ketenintegratie. Dit onderbouwd met zowel bedrijfskundige facetten als met praktijkvoorbeelden. De metrolijn bestaat uit drie stations/dagdelen van elk 4 uur.21 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page